Благо народу - вищий закон

22.03.2016 10:14

 

IMG_1239Юридичні знання сьогодні необхідні всімАле правовий всеобуч справа непростаЩоб краще зрозуміти багато правових питаньорієнтуватись у законах та інших нормативних актахуміти захищати себе у різних життєвих ситуаціях та краще зрозуміти свої обовязки перед суспільством в рамках Декади правових знань Степанківською  сільською бібліотекою проведено низку заходів.

Декада розпочалася з експрес-інформування «Жінка і Закон»для жінок-працівниць сільської радиякі прослухали інформацію щодо умов призначення пенсії за вікомгендерних відносин та проаналізуваликому належить влада у найсильніших країнах Європи.

Для відвідувачів бібліотеки оформлено книжкову виставку «Знай свої права»,біля якої проходили правові пятихвилинкиобговорення книг.

Зі старшокласниками відбулась бесіда «Підліткам про Закон»в ході якої торкнулись питаньякі повязані з поняттям кримінальної відповідальності неповнолітніх і найбільш поширених правопорушень.

До чого призводять шкідливі звички учнівська молодь зясувала під час усного журналу «Шкідливі звички та їх наслідки».

З метою ознайомлення із основними правами дитиниучні 3 класу здійснили«Подорож до країни Права».Діти відзначились активністю та кмітливістю,розвязуючи ігрові ситуаціїпоставлені перед нимирухаючись від зупинки до зупинкиНайцікавішим виявилось завдання від гостя заходу Правознайка.Потрібно було скласти пазли і за малюнками назвати права дитиниСподобалось малечі і на зупинці «Історичній»де дізнались про прийняття Конвенції ООН про права дитини та хто така ФемідаПо завершенню заходу найактивніші учасники отримали призи від Правознайка.

IMG 1248IMG 1249IMG 1269

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode