Чорнобиль – чорний спомин, чорний біль

27.04.2017 11:35

З нагоди сумної 31-ої річниці Чорнобильської катастрофи у приміщенні Степанківського будинку культури відбулась літературно-музична композиція «Чорнобиль – чорний спомин, чорний біль». До участі запрошені: учні школи, представники громадськості, односельчани-ліквідатори Чорнобильської АЕС.

         «Безмежна шана і доземний уклін ліквідаторам, які живуть поряд з нами. Навряд чи колись вони забудуть ті лихі дні посеред весняного розквіту. Закликаю берегти пам’ять про події Чорнобиля та шанувати мужність тих, хто врятував наші життя  та життя майбутніх поколінь», - сказав у своєму виступі сільський голова Валерій Лисенко.

         Славних героїв Чорнобиля, хто ціною свого життя та здоров’я захистив український народ від чорнобильського пекла, вшанували скорбною хвилиною мовчання.

         Впродовж заходу звучали пісні «Повернися, соловейку» у виконанні Оксани Костенко, «Чорнобильські хати», «Перлина-Україна» у виконанні Василя Клименка, з вуст школярів линули тематичні віршовані рядки.

         Сільською бібліотекою організовано книжкову виставку «Мужність і біль Чорнобиля».

         Завершилась зустріч покладанням квітів до пам’ятного знаку ліквідаторам наслідків аварії на Члорнобильській атомній станції.

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode