Діти і книги: пригоди продовжуються

24.04.2016 21:29

    Саме під такою назвою 22 квітня у приміщенні Черкаської обласної бібліотеки для дітей відбулось свято, на яке запрошено переможців обласного веб-квесту з популяризації творчості М.Ф. Фролової «Вічна таїна таланту» та конкурсу книжкових відеооглядів «Фабрика вражень». Нагадаємо, що серед дипломантів і читачка Степанківської сільської бібліотеки Валерія Недуха.

     На учасників заходу чекали урочиста церемонія нагородження, професійна фотосесія й ще одна подія-сюрприз – квест вулицею Хрещатик міста Черкаси. Валерія потрапила до команди «Зелених». Під час гри-змагання діти дізнались про місце розташування торгових «Рибних рядів» Городецького, які були зведені у 1909 році і збереглися до сьогоднішнього часу. Будівля знаходиться  в середині території педагогічного університету. Не залишився поза увагою і красень Блакитний Палац, що є візитною карткою міста. Крім цього, дітвора, виконуючи заздалегідь підготовлені завдання, побувала  біля пам’ятника відомого місцевого поета Василя Симоненка, в ляльковому театрі, дитячій музичній школі № 1 імені М. В. Лисенка, обласному художньому музеї та музеї однієї книги – «Кобзаря» Т.Г. Шевченка, ознайомились з історією їх виникнення.

    Діти та гості отримали неймовірні емоції, чудовий настрій, незабутні враження, нові знайомства та безліч яскравих і цікавих фото на згадку.

 

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode