ДЗВОНИ ПАМ'ЯТІ

26.04.2015 22:37

       

    В цьому році годинник життя відраховує 29 років з дня чорнобильської катастрофи. Чорною плямою стала вона на нашій блакитній планеті.

            24 квітня у Степанках біля пам′ятного знаку на честь ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС та учасників бойових дій в Афганістані та на території інших держав відбулась година-реквієм «Дзвони пам′яті», яку провела завідувач сільською бібліотекою Альона Недуха. З вітальним словом виступили секретар сільської ради, виконкому, виконуюча повноваження сільського голови Наталія Коваленко, поет-земляк, голова ветеранської ради Микола Мусієнко, ліквідатор-односельчанин Чорнобильської трагедії Анатолій Хандусь, учні Степанківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Прозвучали журливі пісні у виконанні Василя Клименка та Оксани Костенко.

            Звертаючись до присутніх, виконуюча повноваження сільського голови Наталія Коваленко акцентувала увагу на необхідності збереження пам′яті про смертоносну аварію на Чорнобильській АЕС, вдячності тим, хто жертвував своїм життям, здоров′ям, рятуючи світ.

            Учасники заходу вшанували пам′ять померлих ліквідаторів хвилиною мовчання, поклали квіти до пам′ятного знаку.

              По закінченню, за сприяння депутата сільської ради, приватного підприємця Ольги Нежевенко, усім були роздані солодкі гостинці.

  

 

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode