Хай не згасне пам'ять серця

10.05.2017 12:48

8-9 травня – особливі дати для українських людей. В ці дні ми знову й знову низько схиляємо голови перед подвигом усіх, хто віддав життя в ім’я свободи нашої країни, в ім’я життя майбутніх поколінь.

З метою ознайомлення читачів з героїчними сторінками історії нашої країни, села, формування почуття патріотизму в Степанківській сільській бібліотеці впродовж тижня проведено цикл бесід «Безсмертна слава у віках».

Пам'ять! Вона всюди: в кожній п’яді землі, в душах людей, в сімейних альбомах, в музиці, в книгах… Дуже багато книг написано про ті події. Чимало авторів самі були учасниками бойових дій. У читальному залі книгозбірні оформлено книжкову виставку «Прочитай книгу про війну!».

7 травня у місцевому будинку культури відбувся святковий концерт «Хай не згасне пам'ять серця». У виконанні хорового колективу «Родина», вокально-інструментального гурту «Time» та солістів Василя Клименка, Оксани Костенко, Івана Хандуся, Анастасії Жупинас, Сергія Роботька, Катерини Крат пролунали патріотичні пісні і мелодії воєнних років, а танцювальний колектив «Берег надії» подарував глядачам декілька тематичних виступів.

9 травня в центрі сіл Степанки та Бузуків відбулися урочисті мітинги-реквієми, громадські панахиди за полеглими в роки Другої світової війни та традиційне покладання квітів до пам’ятних знаків.

 

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode