Хочеш досягти більшого - читай!

01.04.2016 22:58

 

    Останній тиждень березня зібрав справжніх поціновувачів книги у стінах Степанківської сільської бібліотеки, щоб відзначити традиційне щорічне свято книги - Всеукраїнський тиждень дитячої та юнацької книги. Як завжди, Тиждень видався захопливим, яскравим і змістовним.

         Найкмітливіші, найдопитливіші, найначитаніші проявили свої знання під час проведення бібліомарафону «Хто багато читає – той багато знає» та вікторини «Книголюб». Діти відгадували загадки, брали участь у конкурсах, бліц-турнірах, виконували творчі завдання, демонструючи свої розумові здібності й культурний рівень. Кращі знавці книжкових багатств отримали заохочувальні призи.

         В рамках свята з метою популяризації читання літератури, більшого залучення користувачів до книгозбірні на східцях будинку культури відбувся флешмоб «Ми любимо читати книги».

         Відвідувачі активно долучилися до ознайомлення з  книжковою виставкою-вернісажем «Мандруємо книгою», на якій представлено книги-ювіляри 2016 року. Приємно, що чимало з них знайшли своїх прихильників.

         Тривалий час книга була єдиним і основним джерелом інформації. Сьогодні світ заполонили комп’ютерні технології. Чому надає перевагу молоде покоління – книзі чи комп’ютеру? З якого джерела частіше одержують основну інформацію та знання? Чи є майбутнє у книги? На ці запитання та ряд інших спробували знайти відповідь на літературних дебатах «Книга чи комп’ютер?».

         Закінчилося Свято, але не закінчується зустріч із книгою. Книга – наш товариш, порадник, джерело багатьох добрих думок, почуттів, знань. І ми радимо вам: читайте, читайте, читайте!

 

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode