Мій край - моя історія жива

10.02.2016 16:04

 Війна… В це поняття ми вкладаємо все найстрашніше, що сталося з людством протягом його історії – плач дітей, ридання матерів, вбивства, руйнації – все, що викликає в людини відчуття жаху, паніки та нещастя. Саме такі відчуття довелося пережити українському народові в роки Другої світової війни 1939-1945 рр. З одного боку хочеться забути жахи війни, але людство, а тим паче молоде покоління, має знати якою ціною завойовано сьогоднішній день нашої держави, пам’ятати імена людей, які принесли мир на нашу землю. Саме про це йшла мова на патріотично-краєзнавчій годині «Мій край – моя історія жива» в Степанківській сільській бібліотеці, приуроченій 72-ій річниці визволення Черкаського району від німецьких окупантів,  на яку завітали учні початкових класів на чолі з вихователем групи продовженого дня Наталією Іванівною Фесенко.

Під час заходу учні переглянули відеоролик «Черкаський район в роки Другої світової війни», створений працівниками Черкаського РОМЦ бібліотечної та краєзнавчої роботи. Після перегляду діти поділилися своїми враженнями.

Життя і подвиги героїв повинні стати прикладом для підростаючого покоління, виховувати у молоді почуття патріотизму, відповідальності за долю країни, готовність захистити її незалежність та свободу.

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode