Пам’ятаймо імена Героїв

19.11.2016 17:10

    З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи 18 листопада у Степанківській сільській бібліотеці читачі зібралися на патріотично-виховний захід «Пам’ятаймо імена Героїв», щоб вшанувати патріотизм і мужність громадян, які в лютому 2014 року постали на захист східних рубежів Вітчизни, міцно тримаючи оборону, ризикуючи власним життям та здоров’ям. І з тим увійшли в історію.

         Учасники заходу прослухали інформацію про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, переглянули відеоролик «Майдан: день за днем».

         Під час ознайомлення з постійно діючою книжковою виставкою «Зі словами на устах «Слава Україні!» присутнім презентовано книжкові новинки – А. Цаплієнко «Книга змін» та О. Каліновська, О. Криштопа, Є. Назаренко, В. Трохимчук, Д. Феденко «Неоголошена війна», що розповідають правду про українсько-російське протистояння.

         Наостанок читачі взяли участь в акції «Підтримай солдата». На символічних голубах з паперу діти написали свої побажання та  слова підтримки воїнам, котрі захищають нашу рідну Україну.

 

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode