Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг

25.01.2016 10:22

    22 січня 1919 року відбулася знаменна подія в історії українського народу- возз’єдналися в одній державі Наддніпрянська Україна й Західноукраїнська землі. Мрії, для яких найкращі сини України жили і вмирали, стали дійсністю. Пам’ятну дату Дня Соборності і Свободи у Степанках відзначили урочистими заходами.
    Під час інформаційної п’ятихвилинки «Величний день злуки», що проходила в Степанківській сільській бібліотеці, користувачі дізнались про значення слова «соборність», ознайомилися з подіями, які передували цьому Акту злуки, державними діячами, які брали участь, із змістом IV Універсалу Центральної Ради.
    Про соборність, незалежність і свободу України говорили на патріотично-
виховному заході «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг», який зібрав учнівську молодь, вчителів та небайдужих громадян села. Звучали патріотичні вірші та пісні, сповнені почуттями щирості і любові до неньки України. Присутні переглянули документальний фільм «Акт злуки: відтворення історичної правди». Кульмінацією заходу став створений живий ланцюг в знак єдності та неподільності нашої держави.

 

 

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode