Степанківська сільська бібліотека на пульсі часу

24.10.2014 12:49

МОЖЛИВЕ СТАЄ РЕАЛЬНИМ

 

 

    

      24 жовтня Степанківська сільська бібліотека стала переможцем конкурсу Української бібліотечної асоціації «Бібліотека – громада: відкритий простір» за підтримки Фонду «Монсанто».

    Завдяки здобутій перемозі сільська бібліотека буде обладнана комп’ютерною та офісною технікою, а користувачі отримають безкоштовний доступ до Інтернету, бібліотечний фонд поповниться новими книгами та періодичними виданнями. Бібліотека зможе втілити свої задуми, задовольнити потреби читачів, підвищити рівень культури читача і читання, а найголовніше залучити якомога більше користувачів до сільської бібліотеки - єдиного безкоштовного інформаційного центру на селі.

      У грудні 2014 р. на базі Головного тренінгового центру для бібліотекарів Української бібліотечної асоціації (м. Київ) переможці пройдуть перший 5-денний тренінг, на якому навчаться або удосконалять свої навички користування комп’ютерною технікою, ефективного використання інформаційних ресурсів та сервісів Інтернету, надання нових послуг фермерам та працівникам сільського господарства.

     Степанківська сільська бібліотека безмежно вдячна за вагому підтримку в конкурсі сільському голові Володимиру Клименку, Степанківській загальноосвітній школі І – Ш ступенів.

     Особлива подяка Черкаському районному організаційно-методичному центру бібліотечної та краєзнавчої роботи за надання допомоги в написанні проекту.

 

Завідувач Степанківської сільської бібліотеки

 

Альона Недуха

        

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode