Ціною власного життя

20.02.2016 00:18

Цими днями Україна відзначає другу річницю розстрілу людей на Майдані, котрі відстоювали свої права. У результаті протистоянь 18 – 20 лютого на вулицях Києва загинуло біля сотні осіб.

У Степанківській сільській бібліотеці відбулась година-реквієм під назвою «Ціною власного життя», приурочена вшануванню пам’яті Героїв Небесної Сотні, на яку запрошено учнів 11 класу на чолі з класним керівником Людмилою Петрівною Тищенко.

Гості заходу згадали хронологію подій Євромайдану: з чого усе почалось і чим закінчилось. Сказане супроводжувалось відеоматеріалами даної тематики, патріотичними віршами та хвилиною мовчання.

Присутні активно дискутували, переконливо висловлювали свої думки щодо того, чи потрібен був взагалі цей Майдан, чи відбулися зміни, яких так  чекали в державі, якими стали українці сьогодні. Трепетними почуттями любові і тривоги за своїм татом, котрий перебуває в зоні АТО, побажаннями, аби скоріше закінчилась війна на Сході України поділилась Пархоменко Аліна.

В ході зустрічі  проведено презентацію книжкової виставки «Зі словами на устах «Слава Україні» та викладку літератури «Україну не здолати!»

Захід закінчено переглядом відеоролику Алли Івашиної «Молитва за Україну».

Вічна пам’ять Героям!

Слава Україні!

 

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode