Відкриваєш книгу - відкриваєш світ

03.04.2017 14:48

    З 25 по 31 березня у Степанківській сільській бібліотеці проходив Тиждень дитячої та юнацької книги. Традиційно книгозбірня підготувала конкурси, сюрпризи, цікаві зустрічі.

         Свій інтелект, кмітливість, неабияку ерудицію, читацьку компетентність розумники і розумниці продемонстрували під час брейн-рингу «Змагаються інтелектуали».

         Захопливим та пізнавальним для слухачів видався екскурс в минуле про першу відому на Русі бібліотеку, яку заснував київський князь Ярослав Мудрий у 1037 році при Софійському соборі.

         У рамках програми здійснено бібліотечний десант «Відкриваєш книгу – відкриваєш світ» до старшої групи «Метелики» місцевого дитячого садочка «Яблунька». Малеча радісно зустріла гостей. Майбутні читачі познайомилися з новими книгами за проектом «Читаюча дитина – надія нації» від БО «Фонду родини Нечитайло», правилами користування книгою та дізналися звідки прийшла книга. Дітлахи були дуже активні та давали правильні відповіді на запитання казкової вікторини.

         У читальному залі бібліотеки діяла виставка періодичних видань «Країна Журналія». 

         Кульмінацією Тижня стала вечірка літературна «Відчуй радість читання».  Запрошені  говорили про книги, ділились своїми книжковими уподобаннями. Серед улюблених книг відзначено наступні: «Повнолітні діти» І. Вільде,  «Поліанна» Е. Портер, «Русалонька із 7-В» М. Павленко, «Таємничий острів» Ж. Верна, «Кава з кардамоном» Й. Ягелло, «Таємниця зміїної голови» А. Кокотюхи.

         Говорять, що читання – кращий проявник душі. Чи не так? Присутні перевірили це за допомогою тесту «Хочеш довідатися про себе?».

         Творчу фантазію та уяву учасники заходу показали в ході гри «Фантазери», де за допомогою поданих  сюжетних карток складали дивовижну історію.

 

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode