Знай свої права

23.06.2016 23:16

Нові бібліотечні послуги покращують життя громади. В цьому ще раз переконалися жителі Степанок, отримавши 23 червня у зручній і доступній формі безкоштовну правову консультацію через Skype-зв’язок у сільській книгозбірні. Це стало можливим завдяки співпраці із Черкаським районним організаційно-методичним центром бібліотечної та краєзнавчої роботи та Черкаського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Онлайн-прийом проводила адвокат Людмила Шарая, яка надала фахові роз’яснення на всі поставлені  запитання громадян та поділилась контактними даними центру, щоб знали куди звертатися, якщо виникне така необхідність.

Для  довідки:

Для того, щоб отримати юридичну консультацію та дізнатися про своє право на отримання адвоката, послуги якого оплатить держава, жителям села  потрібно звернутися до бібліотеки та зв'язатися із фахівцями центру через інтернет.

Працівники центру одразу ж дадуть відповідь на питання, пов'язані із доступом до вторинної правової допомоги, роз'яснять порядок отримання такого виду допомоги, скажуть, які документи потрібні для підтвердження категорії. А також завдяки адвокатам, які співпрацюють із центром, через інтернет надаватимуть безкоштовні правові консультації усім категоріям населення.

Адреса Черкаського місцевого центру із надання безоплатної вторинної правової допомоги: вул. Гоголя, 221, м. Черкаси (перехрестя вул. Гоголя та вул. Святотроїцької (Кірова)

тел.: (0472) 32-46-76, єдиний телефонний номер системи Безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103

електронна адреса: cherkasy1.cherkasy@legalaid.gov.ua

 

 

Назад

Контакт

Степанківська сільська бібліотека
Черкаська обл.
Черкаський р-н
с.Степанки
вул. Героїв України,79
19632

Чекаємо на вас:
з вівторка по суботу
з 9.00- до 18.00

(Останній робочий день-
санітарний день)

Довідки за телефоном:

(0472) 30-65-10

счетчик посещений

Зв'яжіться з нами

© 2014 Усі права захищені.

cтворити безкоштовний сайтWebnode